Hvordan komme ut av Kiosk Browser på Ageto nettbrettet?

Dette er hvordan du får tilgang til andre funksjoner på nettbrettet dersom det er låst til Ageto.

Det er to forskjellige måter nettbrettet ditt kan være låst på:

1. Dersom du har en grønn linje på toppen.

1. Klikk på kebab/donner menyen ( )oppe i høyre hjørne.
  2. Velg «EXIT TO LAUNCHER»
  3. Tast inn passord. Det skal være enten 0000 eller 12345, dersom du ikke har byttet det selv.
  4. Velg ditt nettbretts standard launcher nede på midten av skjermen
    (Navnet på din launcher kan variere etter hvor oppdatert ditt nettbrett er; Trebuchet, Lenovo Launcher, Launcher 2 eller 3 er vanlige).
  5. Du har nå kommet til nettbrettets hjemskjerm.

2. Dersom du ikke har en grønn linje på toppen.

1. Trykk 4 ganger raskt på samme sted.
    2. Tast inn passord. Det skal være enten 0000 eller 12345, dersom du ikke har byttet det selv.
    3. Du er nå inne i Kiosk Browser innstillinger. Klikk avslutt ( ) i Høyre hjørne.
    4. Velg ditt nettbretts standard launcher nede på midten av skjermen
      (Navnet på din launcher kan variere etter hvor oppdatert ditt nettbrett er; Trebuchet, Lenovo Launcher, Launcher 2 eller 3 er vanlige).
    5. Du har nå kommet til nettbrettets hjemskjerm.