Personallister I Ageto

Ageto kan etter versjon 1.7.6 benyttes som elektronisk personalliste. Dette gjelder kun dersom man har satt det opp korrekt og vet hvordan man bruker systemet.

Les mer om personallister her

Krav for å kunne bruke Ageto som personalliste

For å kunne bruke Ageto som personalliste må følgende punkter være i orden:

• Virksomhetens Juridiske Navn må ligge i Avdelingsinnstillinger
  • Virksomhetens organisasjonsnummer må ligge i Avdelingsinnstillinger
  • Virksomhetens forretningsadresse må ligge i Avdelingsinnstillinger
  • Fullt navn må benyttes på alle ansattes profil
  • Person- eller D-nummer eller alternativ kode må være tilknyttet alle ansattes profil
  • Alle ansatte må benytte seg av PIN-kode for å stemple inn og ut
  • Alle ansatte må ha legitimasjon når de er på jobb (Arbeidsgiver kan oppbevare en kopi av dette)
  • Vi anbefaler å ha bilde av de ansatte

Hva gjør man ved kontroll fra skatteetaten?

• Dersom kontrollør vil se hvem som er på jobb i dette øyeblikk, vis check-in siden på nettbrettet. (https://portal.ageto.no/mobile/check.xhtml)
    • Alle som er på jobb nå en grønn sirkel med INN og innstemplingstidspunktet.
    • De som har vært på jobb tidligere på dagen har rød sirkel med UT og utstemplingstidspunktet.
    • De som ikke har vært på jobb i dag har bare rød sirkel med UT uten klokkeslett.
  • Dersom kontrollør er fornøyd med å motta en personalliste på e-post kan man sende denne fra nettbrettet.
    1. Klikk på rapport ikonet oppe til høyre
    2. Velg Personalliste fra menyen
    3. Velg periode fra og til
    4. Legg inn epostadressen det ønskes sendt til.
    5. Klikk på send
  • Dersom kontrollør vil se personlisten på skjerm bør man bruke en PC. Kassen også kan benyttes.
    1. Logg inn på https://portal.ageto.no med en lederbruker.
    2. Klikk på rapporter (https://portal.ageto.no/reports.xhtml)
    3. Velg periode
    4. Velg avdeling
    5. Klikk på Stemplingsrapport PDF
    6. En PDF-fil lastes nå ned i nettleserens standard nedlastningsmappe
    7. Åpne PDF filen
    Denne filen kan nå sendes til kontrolløren etter på.